Az Ékszercenter webáruház garanciát vállal minden termékére!

Cserelehetőség, visszavásárlás /elállási jog/ átvételtől számított 30 napon belül!

Bármilyen problémád, észrevételed van először mindenképp e-mailben értesíts minket az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy a 
06 23 782 540 -es telefonszámon vedd fel velünk a kapcsolatot!


Ezután valószínűleg el kell juttassa címünkre az ékszert – védő csomagolásban, számlával – Ajánlott küldeményként add fel és a feladóvényt őrizd meg.


A webáruházban vásárolt ékszerek személyes visszavételére nincs lehetőség.
Garanciális hibánál az újbóli postázást természetesen mi álljuk.

Minden ékszerre teljes körű csere, vagy visszavásárlási lehetőséget biztosítunk!

A Ptk. 305. §. (2) szerint: „A kötelezett felel (szavatol) azért, hogy a szolgáltatott dologban a teljesítéskor megvannak a törvényben és a szerződésben meghatározott tulajdonságok (kellékszavatosság).”
Szavatossági igényeit a mindenkor hatályos GKM rendelet szerint intézzük ezek érvényesítésére két év áll rendelkezésre.

Ha a kiszállított ékszert bármilyen ok miatt nem találod megfelelőnek, a kiszállítást követő 30 napon belül küldd vissza címünkre.
Az elállási jog gyakorlása miatt az ékszer visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (postai költség) neked kell állnod.
Fontos, hogy megőrizd a vásárlásról kiállított részletes számlát, amit minden esetben az ékszer csomagban talál. A számla egyben a garancialevél is!

 Így küld vissza az ékszert:

Kérjük, az ékszert ajánlott küldeményként add fel címünkre (ne utánvéttel, mert az így visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni)!
Az ékszer esetleges hiányosságait és sérüléseit minden esetben megvizsgáljuk.
Ajánljuk a csomagban küld el az eredeti számlát (a biztonság érdekében mielőtt elküldenéd másold le magadnak!)

A visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási költségek a vevőt terhelik. A visszaküldött, számlán szereplő áru értékének visszafizetését előzetes egyeztetés után, amennyiben utánvételes volt a kiszállítás banki úton intézzük legkésőbb 15 napon belül, ha pedig Paypal, vagy bankkártyás fizetéssel történt a vételár kiegyenlítése, úgy néhány napon belül visszaküldjük a pénzt a bankkártyára, ill. Paypal számlára. (A banki átutalás költségét átvállaljuk.) Amennyiben több ékszer volt egyszerre megrendelve, az elállási jogot részben (pl. csak egy ékszerre) is lehet alkalmazni.

A visszárut az alábbi címre kérjük küldeni: Telér 84' Bt. (Máthé Ékszer) 2040 Budaörs, Budapesti út 40.

A garanciális ügyintézéseknél minden esetben betartjuk a Fogyasztóvédelmi törvény vonatkozó rendelkezéseit.
Megrendelésednek, azaz velünk kötött szerződésednek teljesítése során a 17/1999. kormányrendeletnek megfelelően járunk el.

Hibás teljesítés esetén:

A szavatosságra vonatkozó vásárlási igényeket a 49 / 2003 (VII. 30.) GKM rendelet alapján rendezzük.
Ha a mi hibánkból tévesen nem a megrendelt ékszert küldenénk ki, vagy ha a kiküldött ékszer hibás, az ékszer visszavásárlásának a teljes költségét mi álljuk.
Kérünk ilyen esetekben a fentiekben leírtakhoz hasonlóan, ajánlott küldeményben küld vissza az ékszert a számla kíséretében és néhány szóban írd le az ékszer visszavásárlására vonatkozó kérésed!
Amennyiben az ékszert cserélni szeretnéd, akkor is visszavásárlással kezdünk, közben az újonnan kiválasztott (csere) ékszert újból meg kell rendelned.

Hibás teljesítés esetén kérünk, hogy az átvételtől számítva legkésőbb 5 napon belül jelezd felénk a hibát, mert csak ebben az esetben tudjuk az ékszert teljes költségátvállalással visszavásárolni (az eredeti szállítási költséget és a visszaküldés költségét is)!

6 hónapos termékgarancia:

Amennyiben a megvásárolt ékszer gyártási hibára visszavezethető okok miatt a kézhezvételtől számított 6 hónapon belül meghibásodik, kérjük küld vissza a fenti címre és mi vállaljuk az ékszer javítását. Amennyiben a javítás nem lehetséges úgy az ékszert kicseréljük, vagy annak ellenértékét levásárolhatod áruházunkban.


A garancia nem vonatkozik az ékszer nem rendeltetés szerű használatából eredő hibákra mint pl.: karcolások, eldeformálódás, törés, szakadás, vagy köves ékszerek esetén ütések miatti kőkihullás. Az ilyen hibákat nem áll módunkban megjavítani.