A szállításról:

Az ékszer csomagot a Foxpost futárszolgálat szállítja házhoz a megadott címre, vagy az utólagosan egyeztetett Foxpost automatába.


Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítjük a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert kóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját. 

Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. A kiszállítást megelőzően a futár telefonon egyeztet a címzettel az átvétel időpontjáról.

Szállítási díjak Magyarország területére:

- Személyes átvétel: díjmentes

- Futárszolgálattal házhoz szállítva - átutalással: 1.050 Ft

- Futárszolgálattal házhoz szállítva - utánvéttel: 1.340 Ft

- Az önhöz legközelebb lévő automatába szállítva, átutalással fizetve

(utólag emailben egyeztetve az automata helyét): 700 Ft

- Az önhöz legközelebb lévő automatába szállítva, utánvéttel fizetve az automatánál (csak bankkártyás fizetés lehetséges)

(utólag emailben egyeztetve az automata helyét): 990 Ft

 

 

A megrendelt ékszereket a kiválasztott fizetési mód függvényében fizetheted ki: 

- Személyes átvételkor, helyben (Személyesen az üzletben)

- Fizetés bankkártyával, kredit kártyával előre, rögtön a megrendelés lezárásakor (kedvezményes szállítási díj).

- Utánvét(A kézbesítőnek fizetek, a csomag átvételekor, vagy az automatánál bankkártyával)

 

Az ekszercenter.hu webáruház termékkatalógusában feltüntetett ékszer árak (bruttó fogyasztói árak, amelyek az áfa-t tartalmazzák).

 

Szállítási idő:

Mivel a legtöbb modell a megrendeléskor kerül kinyomtatásra és legyártásra, így adott esetben ez egy hetet is igénybe vehet, plusz a szállítási idő, ami általában pár munkanap.

Kérjük megrendeléskor ezt vegyétek figyelembe.

A küldemény átvételekor a kézbesítő jelenlétében ellenőrizd annak külső sértetlenségét. Ha a csomag kívülről szemmel láthatóan sérült, kérünk, ne vedd át!
Az esetleges további reklamációk érvényesítése érdekében, kérünk őrizd meg a csomag kifizetését igazoló bizonylatot.
 

Fontos: 

Amennyiben munkahelyed címére kéred a szállítást, feltétlenül gondoskodj róla, hogy tudjanak csomag érkezéséről és legyen valaki, aki átvegye azt (pl.: portás stb.), valamint rendelkezzen az átvételhez szükséges összeggel.

 Bármilyen kérdésed van, kérlek írj a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre vagy hívd a 06 23 782 540 -es telefonszámot.