Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkeztés

Felhasználónév *
Jelszó *
Emlékezzen rám

Fiók készítése

A csillaggal jelölt mezők(*) kitöltendők.
Név *
Felhasználónév *
Jelszó *
Jelszó megerősítése *
Email *
Email megerősítése *
Captcha *

 

Ez a weboldal felépítésében és funkciójában egy klasszikus webáruház-kialakítást követi. Az egyes árucikkeket megtekintve berakhatja azokat a „kosarába”. Folyamatosan láthatja, hogy mennyi lesz a számla végösszege. Ha végezett, kattintson az "Indulás a Pénztárhoz most" gombra.

 Ezután kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot e-mail-en, vagy telefonon. Ekkor egyeztetünk a részletekről, úgy mint méret, szín, kivitel, kiszállítás, személyes átvétel.

 Kérjük minden esetben vegye figyelembe az elkészítési, vagy kiszállítási határidőt!

 Ha a csomagküldést választja, a személyes megbeszélés után, a következőket kell tudnia:

 
A csomag kiszállítási díja 990 vagy 1190 forint, akármennyi árucikk van benne. A kiszállítási idő elég változatos. Ez a megrendelt árú fajtájától is függ. (mivel kis darabszámú, illetve egyedi dolgokról van szó) Az egyes ékszerek elkészítési idejét a képek mellett jelezzük. A futárszolgálat az átadástól számított 24-48 órán belül kiviszi a csomagot, de ez természetesen mint korábban írtuk függ, hogy az adott árú van e „készleten”. Itt említeném meg, hogy a futárszolgálat nem a Posta, nem dobják ki a csomagot, ha a címzett nincs otthon. Kiviszik később, vagy akár másnap, és addig próbálkoznak, amíg nem sikerül. Lakáscímekre általában délután-este viszik, munkahelyekre napközben. Ha végképp nem sikerül átadniuk senkinek, akkor szombaton is megpróbálják. Mindez természetesen nem jelent többletköltséget! Magáncímekre általában délután mennek ki, amikor valószínűleg otthon van a megrendelő. Cégekhez munkaidőben.

Ha a csomagot nem kapja meg másfél héten belül, jelezze itt, a weboldalon az alábbi email címen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Feladott csomagjaink útját a futárszolgálat pontosan követi, mindig tudni lehet, hol jár.

    2.  Amennyiben nem szeretne külön pénzt kiadni a kézbesítésre, személyesen is átveheti a rendelt árut. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy a rendelés feladásakor odaírod a Megjegyzés rovatba, hogy személyes átvétel lesz. Az így megrendelt ékszereket az üzletünkben átveheti.

 Címünk: 2040 Budaörs, Budapesti út 40.

 -  A vásárolt áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit, az áruk használatára vonatkozó tájékoztatást a konkrét árucikk információs oldaláról (baloldali szövegmező) lehet részletesen megismerni.

-  A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is.

-  Az Ékszercenter oldalain közzétett árak változtatásának jogát fenntartjuk azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép életbe. A módosítás a már megrendelt áruk vételárát nem befolyásolja.

-  A megrendelést csak akkor áll módunkban elfogadni, ha a vásárlás befejeztével a megrendeléshez szükséges valamennyi mezőt maradéktalanul kitölti. A hibás adatokból eredő téves teljesítésből eredő károkért az üzemeltetőt felelősség nem terheli.

-  A Szolgáltató a Vevő ajánlatának megérkezését követően köteles Vevő részére a vásárlást elektronikus úton, vagy telefonon visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az ajánlat elküldésétől számított 48 órán belül Vevő részére nem érkezik meg, akkor a Szolgáltató ajánlati kötöttsége, illetve a Vevő vásárlási kötelezettsége minden további feltétel nélkül megszűnik.
 

További segítséget (méret stb.) a Méret segédlet  rovatban talál!

 

Kellemes vásárlást kíván az Ékszercenter!